1 zakje gekookte wijnzuurkool (250 g)
1 appel (Elstar)
1 schaaltje gemarineerde kipfilet (200 g)
1 zakje aardappelgolfjes (450 g, CélaVita)
2 theelepels cajunkruiden
magnetronschaal inhoud circa 1 1/2 liter
boter om in te vetten
appelboor
(2 pers.)
Ik vind daarmee de verhoudingen tussen de zuurkool en de aardappelen
niet zo goed, dus gebruik ik:
500 g gekookte wijnzuurkool
2-3 appels, al naar gelang nodig is
300-350 g gemarineerde kipfilet
450 g aardappelgolfjes, -blokjes of -schijfjes
cajunkruiden naar smaak (ik gebruik
wat minder dan 2 eetlepels)
een grotere magnetronschaal (of een schaal
van 1 1/2 liter en een van 1 liter)
(2-3 pers.)
Bron: AllerHande.
<=== Recepten-lijst
Jos van Geffen --
Home |
Site Map |
Contact Me